ELKAPTAK EGY PEDOFILT, AKI  PORNÓKÉPEKET KÉRT EGY 11 ÉVES KISLÁNYTÓL: A Pest megyei zsaruk lecsaptak
2020. január 25. írta: Smitt Róbert Író

ELKAPTAK EGY PEDOFILT, AKI PORNÓKÉPEKET KÉRT EGY 11 ÉVES KISLÁNYTÓL: A Pest megyei zsaruk lecsaptak

pedofil2.jpg

Egy közösségi oldalon ismerkedtek meg.

A Pest megyei nyomozók 2020. január 22-én késő délután győri lakásán elfogták azt a 25 éves férfit, aki néhány hónappal ezelőtt egy közösségi oldalon keresztül kért pornográf képeket egy vele ismeretséget kötő 11 éves kislánytól, majd további hasonló tartalmú fotókat követelt tőle, miközben azzal fenyegette, ha nem teljesíti követelését, az addig kapott képeket mindenki számára nyilvánossá teszi.

Az őrizetbe vett Sz. Norbert ellen szexuális erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság előterjesztést tett letartóztatásának indítványozására.

A bíróság a mai napon elrendelte a férfi letartóztatását. 

 

A fotó illusztráció

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon. 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr3915426756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása