CIVILEK NAPJA: Diósdon seregszemléznek a szervezetek
2020. január 28. írta: Smitt Róbert Író

CIVILEK NAPJA: Diósdon seregszemléznek a szervezetek

diosd_civilen_napja.jpg

Diósdon, a Civilek Napja alkalmából hatodik alkalommal rendezték meg a helyi civilszervezetek élményekben gazdag börzéjét. A szomszéd városban több mint húsz aktív civil szervezet működik, melyeket Spéth Géza polgármester tájékoztatása szerint az önkormányzat a lehetőségeihez mérten támogat is.

Február 1-je a Civilek Napja, ebből alkalomból idén hatodszor szerveztek bemutatkozó börzét Diósdon. 

Egy ilyen rendezvény alkalmával a lakosok is kedvet kaphatnak a csatlakozáshoz, valamint tájékozódhattak a szervezetek rendezvényeiről is – mondta el az ÉrdMost-nak Diriczi Zoltán szervező. 

Változatos civil élet zajlik Diósdon, a város életében aktívan részt vesznek a szerveztek, – sokféle területen tevékenykednek: sport, kultúra, hagyományőrzés, nyugdíjasklub, énekkarok, zenekarok. A helyi általános iskolában tartandó börzén mintegy 30 szervezet kapott lehetőséget a bemutatkozásra.

A rendezvényen az érdeklődők megismerkedhettek a helyi civil szervezetek munkájával, beszélgethettek a tagokkal és betekinthettek a tevékenységükbe is. Spéth Géza polgármester az ÉrdMost-nak azt mondta, büszke a civilekre és hiszi, hogy a közösségekkel együtt építik a várost, ezért az önkormányzat minden lehetőséget megragad a támogatásukra. 

(érdmost)

Fotó: érdmost

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon. 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr7215433106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása