KLASSZIKUST IDÉZVE: “Hová tűnt Simó Károly?”. Vállalhatatlanok lettek T.Mészárosék? 
2020. február 07. írta: BoldogÉ

KLASSZIKUST IDÉZVE: “Hová tűnt Simó Károly?”. Vállalhatatlanok lettek T.Mészárosék? 

simo.jpg

Feltűnő lett a Fidesz-KDNP perpetuum mobiléjének, mindenhez szakértő politikusának hirtelen bekövetkezett hiánya.

Az utóbbi napokban a Fidesz részéről az ex-polgármester által indított offenzívában résztvesznek a jól megszokott szereplők, ezért is lett hirtelen szembetűnő a volt alpolgármester, jelenlegi frakcióvezető hiánya.

Legutóbbi média szereplését, akár csak közszereplői Facebook bejegyzését még együtt jegyezte január 31-én Bandi bácsival, azóta semmi.

Pedig magánoldala tanulsága szerint megosztja az általa tapasztalt igazságokat követőivel, de mintha ebbe, a jelenlegi politikai szervezete által elvárt és sulykolni hivatott blődliségek nem férnének bele. Lehet, hogy most fog megvilágosodni?

Aztán persze lehet, hogy feltöltődik csupán, bár ilyen lazaságot a narancssárgáknál nem szoktak megengedni semmilyen szinten. 

Egyszóval, hová tűnt Simó Károly?

Vagy évtizedek óta először hazament, ahonnan jött?

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr1015463892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása