ÚJRA MEGSZÓLALT ÉRD HIVATÁSOS KÁROGÓJA! Simónak nagyon fáj valami
2020. február 13. írta: Smitt Róbert Író

ÚJRA MEGSZÓLALT ÉRD HIVATÁSOS KÁROGÓJA! Simónak nagyon fáj valami

simokarolylead_190328.jpg

Simó Károly fideszes önkormányzati képviselő most látta elérkezettnek az időt, hogy megszólaljon közéleti ügyben, bár ne tette volna. Ha bölcsebb nem is maradt volna, de egy semmit nem érő bejegyzéstől megkímélte volna a világot és az érdieket is. Nem tudni, mi történt, fentről leszóltak neki, hogy írjon már valamit, vagy ő érzett kényszert a megszólalásra, mindenesetre hiba volt.

“Ma az Önkormányzat részéről elvittük a 2 sz. választókerületben az idősek ajándékcsomagját és a Babacsomagot.

Mint a kerület önkormányzati képviselője, örömmel mentem, mint mindig az elmúlt 5 évben - ha tudtam róla.

Szelfi most nem készült erről. Ugyanúgy nem, mint az elmúlt 5 évben soha.

A Babacsomagot és a 80. és 90. életévüket betöltő idősek ajándék csomagját a Batthyány Terv keretében 2007-ben vezettük be.

A 18. évet betöltő fiatalok részére egy szimbolikus ajándékcsomag átadását (pl. powerbank) tavaly (2019-ben) javaslatomra iktatta rendeletbe a Közgyűlés.

Attól tartok, egyik sem fog sokáig tartani, "a múltat végleg eltörölni" akció keretében nem lennék meglepve, ha hamarosan megszűnnének ezek a figyelmességek.” -írja szegény Simó a Facebook oldalán.

Ne haragudjon meg a világ és a képviselő úr, de azért már csak ne veregesse meg senki a nemzeti vállát, mert nem szelfizett senkivel, amikor oszotta az ajándékcsomagokat. Ez így helyes, bár nagyon sok kollégájának még nem szóltak róla.

Az viszont becsülendő, hogy ő találta ki vagy terjesztette be ( nem mindegy!),hogy a nagykorúvá cseperedett fiataloknak adjon egy szerény ajándékot az önkormányzat. Ok, respekt. Viszont azt nem értjük, hogy miért kell rögtön károgni, hogy jaj, ezek a gonosz Csőzikék, majd jól megszüntetik ezt is? Tud valamit Simó úr, vagy csak politikai haszonszerzés céljából elkeseredett harcba kezdett, hogy szítsa a hangulatot.

Nem kellene már ezt a abbahagyni már végre? Nem gondolja úgy, hogy van mit tennie a körzetében? Őt nem irritálja a sok kátyú az utakon inkább? Vagy amiatt nem kell szomorkodni, mert ők nem tudták megoldani az évek alatt?

Fotó: érdmost

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr6715472836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása