VESZÉLYES MÜLLERES LEVESPOR: Komoly allergiás reakciókat okozhat
2020. február 26. írta: Smitt Róbert Író

VESZÉLYES MÜLLERES LEVESPOR: Komoly allergiás reakciókat okozhat

levespor.png

Tej összetevő kerülhetett a „DEMAE RAMEN, Geschmacksrichtung SPICY” levesporba, melyet a termék jelölésén nem tüntettek fel.A német hatóság a RASFF rendszeren keresztül értesítette a problémáról a Nébih-et, emellett a visszahívásról a Müller Drogéria Magyarország Bt. is tájékoztatta a hivatalt. A Nissin Foods GmbH az esetlegesen előforduló, nem jelölt tej összetevő miatt visszahívja a terméket. A levesport a Müller üzletlánc hozta forgalomba, a termékvisszahívás honlapjukon elérhető. A terméket blokk nélkül is visszavásárolják

.A termék adatai:

Termék neve: „DEMAE RAMEN, Geschmacksrichtung SPICY” (levespor)

Márka: Nissin

Csomagolás: műanyag zacskó, 100 g-os kiszerelésben

Gyártó: Nissin Foods GmbH (Németország)

Tételszám/ MMI: L908594 / 2020.12 és L000623 / 2021.01

Magyar forgalmazó: Müller üzletek

RASFF referenciaszám: 2020.0890

A Nébih tájékoztatja a lakosságot, hogy a termék csak a tejre érzékeny fogyasztóknál válthat ki allergiás reakciót, ezért esetükben a fogyasztása kerülendő. Azon fogyasztók számára, akik tejre nem érzékenyek, a termék fogyasztása nem jelent veszélyt.

Fotó: nébih

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr8315492926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása