NEM FOGNAK ÉHEN HALNI AZ ÉRDIEK SEM! A vásárlók miatt feloldották a kamionstoppot
2020. március 07. írta: BoldogÉ

NEM FOGNAK ÉHEN HALNI AZ ÉRDIEK SEM! A vásárlók miatt feloldották a kamionstoppot

hutopult.jpg

Hétvégére feloldják a kamionstopot az akadálytalan áruellátás érdekében.

Felfüggesztik a nehéz tehergépkocsik hétvégi forgalomkorlátozását, e járművek március 7-én és március 8-án egész nap közlekedhetnek a magyarországi utakon. A kamionstop főszabály szerint szombaton 22 órától vasárnap 22 óráig lenne érvényben. A hatályos rendelkezések alapján a közlekedésért felelős miniszter a környezetvédelemért felelős miniszter egyetértésével indokolt esetben átmenetileg felfüggesztheti a korlátozást.

A lépést a kiskereskedelmi szektor kezdeményezte a koronavírus kapcsán megélénkült vásárlói igények zavartalan kiszolgálása érdekében. Az ágazatban működő cégek így gördülékenyebben gondoskodhatnak az üzletek folyamatos áruellátásáról, a készletek feltöltéséről. A járművezetők a vezetési és pihenőidő betartása mellett hosszabb megszakítás nélkül juttathatják el úti céljára szállítmányukat.

A szakminiszterek szükség esetén a továbbiakban is fontolóra veszik a kamionstop feloldásának lehetőségét, döntenek annak fenntartásáról vagy felfüggesztéséről.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr6215509368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása