HÉTFŐTŐL BEZÁR MINDEN ÉRDI ISKOLA! Jön a digitális tanítás, elképesztő káosz várható
2020. március 13. írta: BoldogÉ

HÉTFŐTŐL BEZÁR MINDEN ÉRDI ISKOLA! Jön a digitális tanítás, elképesztő káosz várható

bolyai-erd-baboss-hu.jpg

Maga Orbán Viktor miniszterelnök jelentette be, hogy a koronavírus helyzetre tekintettel minden iskolát bezárnak március 16-tól.

Egészen pontosan hétfőtől kezdve, úgynevezett tantermen kívüli digitális munkarendet vezetnek be, ami azt jelenti, hogy a tanulók nem látogathatják az iskolákat, de az igazgatók bejárnak. A tanárok ezután az oktatást digitális eszközökkel végzik, akinek nincs ilyenje, azok az iskola eszközeit veszik igénybe, vagy bemennek az iskolába.

Orbán szerint itt most nem hetekről, hanem hónapokról lesz szó, addig fog ez az állapot tartani.

A most felállított ún. oktatási akciócsoportnak ez volt az első javaslata, amelyet a kormány el is fogadott, ezt holnap-holnapután kormányrendeletben is olvasni lehet majd a közlönyben.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr4815520222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása