KORONAVÍRUS SZABADULT EL EGY IDŐSOTTHONBAN! 8 fertőzés derült ki ma reggelre
2020. március 29. írta: BoldogÉ

KORONAVÍRUS SZABADULT EL EGY IDŐSOTTHONBAN! 8 fertőzés derült ki ma reggelre

beoltozve.jpg

Szombaton egy, vasárnap reggel pedig újabb hét teszt eredménye lett pozitív a szentesi kórházban. Kiderült, egy környékbeli idősotthon lakói fertőződtek meg a vírussal.

Koronavírusos lett a Nagymágocsi Kastélyotthon nyolc idős ápoltja - erősíteték meg a hvg.hu információját. Kiderült, az otthon egyik lakóját fejsérüléssel szállították a szentesi kórházba, majd elvégezték rajta a tesztet. Miután az ő tesztje pozitív lett, szombaton kivonultak az otthonhoz, és mind a 286 ott élő idős embert letesztelték. Ekkor derült ki, hogy további hét ember kapta el a koronavírust, akiket a szentesi kórházba szállítottak, a tesztek tanulsága szerint az otthon dolgozói közül senki sem lett beteg.

szentes-polgitajekoztatofb.png

A szentesi polgármester a város hivatalos Facebook-oldalán jelentette be az esetet, részletet nem közölt, csak annyit, hogy a kórházban van az ellátásukhoz szükséges védőfelszerelés.

nagymagocstajekoztato-polgifb.jpg

Nagymágocs polgármestere, Szebellédi Endre ma 11 körül jelentette az esetet Facebook-oldalán. A helyiek az eset részleteiről keveset tudtak, de azt már hallották, hogy a koronavírusos ellátottak vannak az intézményben. 

A hvg.hu saját forrására hivatkozva úgy tudja, hogy már kijelölték a dolgozók körében azokat is, akik az otthon lezárása után bentlakóként fogják ellátni az időseket.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr4315569404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása