LELKISEGÉLY-SZOLGÁLTATÁS INDUL BATTÁN A KORNONAVÍRUS-JÁRVÁNY IDEJE ALATT! Fontos döntés
2020. április 03. írta: Smitt Róbert Író

LELKISEGÉLY-SZOLGÁLTATÁS INDUL BATTÁN A KORNONAVÍRUS-JÁRVÁNY IDEJE ALATT! Fontos döntés

help_1.jpg

Lelkisegély-szolgáltatás indul Százhalombattán. A járvány ideje alatt működő szolgáltatásról a helyi polgármester a közösségi oldalán tájékoztatta a lakosságot.

“Lelkisegély szolgáltatás indul a vírusjárvány vészhelyzetének ideje alatt. A koronavírus-járvány miatt elrendelt karantén közvetlen hatással van a mindennapi életünkre, beleértve lelki egészségünket is. Több ember kedélyállapotára a bezártság, a bizonytalanság súlyos hatással lehet, amely miatt pszichés szorongás, krízishelyzet is kialakulhat.

Ha valakit belső kellemetlen, nyomasztó érzések, gondolatok zaklatják; problémák merültek fel a közeli kapcsolataiban; egyedül érzi magát; nehezen bír gyermekeivel; vagy csak egyszerűen szeretné kibeszélni a félelmeit, kérjen nyugodtan időpontot Bogdán Bence tanácsadó szakpszichológustól a következő e-mail címen:bobek303@gmail.com

Mivel a személyes találkozás jelen helyzetben nem megoldható, e-mailben Ön kiválaszthatja, hogy milyen elérhetőségen keresztül kívánja lefolytatni a konzultációt. Lehetőség van Messenger üzenetben vagy videóhívás formájában, Viber üzenetben vagy videóhívás formájában, Zoom online hívásként, Skype hívásként, telefonos konzultáció formájában vagy e-mail-ben írásban.”’ -írta Vezér Mihály városvezető.

A fotó illusztráció

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr515586558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása