E KORLÁTOZÁSOK ÉRVÉNYESEK ÉRDEN A HÉTVÉGÉN! Most fontos, hogy betartsd!
2020. április 24. írta: Smitt Róbert Író

E KORLÁTOZÁSOK ÉRVÉNYESEK ÉRDEN A HÉTVÉGÉN! Most fontos, hogy betartsd!

beoltozve.jpg

Csőzik László érdi polgármester úgy döntött, hogy ugyanúgy, mint múlt héten, a mostani hétvégén is él a lehetőséggel a korlátozás lehetőségével hiszen néhány helyen olyan tömegek gyűlnek össze ilyenkor, hogy lehetetlen tartani a normális és egészséges távolságot. 

A korlátozások a múlt heti rendelethez képest nem változnak.

Most szombat és vasárnap is, reggel 9:00 és este 18:00 között több kirándulóhely, park, gátszakasz látogatásának tiltását, illetve korlátozását rendelte el a polgármester.

Ideiglenesen lezárják tehát  az Érd-Óváros kerékpárutas gátat, a volt termál hotel parkolóját, a Molnár utca végén található Duna-parti kirándulóhelyet, a Sánc-hegyi magaslati kirándulóhelyet és a mellette található crosspályát,  valamint a Fürdő utcai volt érdligeti strand helyén található parkot 2020. április 25. és 26 napján, szombat és vasárnap 9:00 és 18:00 óra közötti időszakban.

A Duna-parti kirándulóhely kizárólag horgászás céljából, de látogatható. A Közép-Duna-Völgyi Vízügyi Igazgatóság munkatársai a 02.06. számú árvízvédelmi szakasz területére korlátozás nélkül beléphetnek, továbbá ezen lezárt területek erdő- és vadgazdálkodás céljából is látogathatók.

 

A fotó illusztráció

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr215638174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása