VESZÉLYBEN AZ ÉRDI CIVIL ÁLLATMENTŐK! Ha tud, segítsen nekik
2020. június 29. írta: Smitt Róbert Író

VESZÉLYBEN AZ ÉRDI CIVIL ÁLLATMENTŐK! Ha tud, segítsen nekik

kuty.jpg

Az Érdi Civil Állatmentőknek és mentett állataiknak (öt kutyusnak és öt cicának) tegnap kellett volna kiköltözniük eddigi albérletükből, de az új helyről, ahova mentek volna, kiderült, hogy félkész állapotban sincs, gyakorlatilag lakhatatlan. Sürgősen másik albérletre lenne szükségük.

“Jobb reggelt! Ma költöztünk volna, de a haz nem keszult el, lakhatatlan állapotban van. Kedden le kell adni a kulcsot a jelenlegi helyen... azonnali megoldás kell. 5-kutyával, 5-cicával. Mindenünk van, egy üres ház tökéletes, de az konkrétan ma kell, lehetőleg a környéken a munkám miatt.”-írták a Facebookon.

Benke-Kovács Gabriella elmondta, hogy a hétvégéig kaptak haladékot a mostani helyen, ami már így is nagy szó, mert kedden kellett volna leadniuk a kulcsokat eredetileg. Ezért arra kér mindenkit, ha tud olyan kiadó kertes házról a környéken, ahol bent lehet tartani az állatokat, az jelezze felé a 06-70/770-0020-as telefonszámon. "A kutyák és a cicák is benti tartásúak, ehhez szoktak, azaz szobatiszták és nem tesznek kárt semmiben sem", tette még hozzá.

Fotó: Érdi Civil Állatmentők

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr8315973014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása