MÁV JEGYPÉNZTÁR HELYETT ÚJ KORMÁNYABLAK ÉRDEN! Várhatóan ősszel nyitják meg
2020. július 31. írta: Smitt Róbert Író

MÁV JEGYPÉNZTÁR HELYETT ÚJ KORMÁNYABLAK ÉRDEN! Várhatóan ősszel nyitják meg

kormanyablak_200730.jpg

Amikor Érd alsón az építkezés megkezdődött, és még nem lehetett tudni, milyen céllal alakítják át az épületet, többen azt hitték, hogy a MÁV jegypénztára költözik fel ide a buszpályaudvarról. Ezt a lépést sokan üdvözölnék, hiszen a jelenlegi elrendezés a legtöbb utasnak felettébb kényelmetlen.

Az Érdi Újság rákérdezett, elképzelhető-e, hogy a kormányablak épületébe, esetleg mellé telepítik majd a jegypénztárat, de erre a kérdésükre sajnos nem kaptak választ. A Pest Megyei Kormányhivatal sajtóosztályától annyit sikerült megtudniuk, hogy várhatóan ősszel nyitják meg a kormányablakot. Reményeik szerint ezzel tovább bővülnek az ügyintézési lehetőségek a városban.

„Az ország több mint háromszáz kormányablakához hasonlóan az új érdi kormányzati ügyfélszolgálaton is több mint 2500 féle ügyet intézhetnek az állampolgárok. Az új ügyfélszolgálat nyitvatartása Pest megye és a főváros többi kormányablakának egységes ügyfélfogadási rendjéhez igazodik majd” – olvashatjuk a hivatal levelében.

(forrás: Érdi Újság)

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr6416097470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása