AZ ÉRDI TEHETSÉGGONDOZÓK HATALMAS SIKERE! Szavazzon a Szikrásokra
2020. augusztus 15. írta: Smitt Róbert Író

AZ ÉRDI TEHETSÉGGONDOZÓK HATALMAS SIKERE! Szavazzon a Szikrásokra

szikra.jpg

Még tíz napig lehet szavazni az érdi SNI-s gyermekek és családjaik ügyét felölelő Szikra Tehetéggondozó Egyesületre az Edison 100-as listáján. Az egyesület egyelőre a 2. helyen áll, de óriási eredmény és megtiszteltetés lenne a számukra, ha feljuthatnának a lista 1. helyére.

Az Edison 100 lista, mint azt korábban is megírtuk, száz olyan innovatív kezdeményezést tartalmaz, amely óvodások és iskolások jövőben kritikus tudását és készségeit fejleszti, iskolai kereteken túl. A lista szereplői közül saját kategóriájában legkiemelkedőbbeket augusztus 26-án díjazza a szakma.

Ezen a listán szerepel egyelőre a 2. helyen a közönségszavazatok alapján az érdi Szikra Tehetséggondozó Egyesület, aminek alapító elnöke, Zádori Henrietta arra kéri az érdieket, ha egyetértenek a céljaikkal és működésükkel, szavazzanak rájuk.

"Aki ismer minket,tudja,hogy egy cél lebeg a szemünk előtt,az pedig az érdi SNI gyerekek,azon belül az érdi autista gyerekek és családjaik megsegítése.A mozgalmas elmúlt évünk miatt országosan is felfigyeltek ránk és bekerültünk az ország legjobb 100 gyerekekkel foglalkozók listájába. Nagy kitüntetés a csapatuknak, munkánknak és a küldetésünknek,hogy a szülők elégedettsége miatt felkerültünk az Edison 100-2020-as listára és most zajlik a közönségszavazás,ahol jelenleg a 100-ból a 3. helyen állunk!"(azóta a 2. helyre kerültek - a szerk.)

Ezen a linken tud szavazni a Szikrára az Edison listáján.

 

(forrás: édrmost)

Fotó: Szikra Tehetéggondozó Egyesület

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.





A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr7116140722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása