KICSÚSZOTT EGY B*ZD MEG! Érd takonyszerű képződményének atyja, felháborodott
2020. szeptember 03. írta: Smitt Róbert Író

KICSÚSZOTT EGY B*ZD MEG! Érd takonyszerű képződményének atyja, felháborodott

bacsistvan-bacsistvan-hu_1.jpg

Megy a hiszti Tetlák Örs érdi alpolgármester káromkodása miatt, tegnap mikrofonon kívül elkáromkodta magát, kicsúszott egy bazdmeg a száján. 

Ráadásul annyira gondban lehet a Fidesz Érden, hogy ezt a “hatalmas botrányt” még a Magyar Nemzet és a HírTV is felkarolta, hűha, tényleg hatalmas a baj. Egyébként tényleg nem szép egy képviselő-testületi ülésen káromkodni, de előfordul, hogy kicsúszik az ember száján, és akkor bocsánatot kér utána, ennyi. Van úgy, hogy elviszi az indulat. 

Tetlák egyébként bocsánatot kért a trágár kifejezését a  Facebookon. Mint írta:

“A vita legmélyén volt egy pillanat, amikor a padok közt egy félhangos és kötőszavát tekintve egyáltalán nem elfogadható felsóhajtás hagyta el a számat. Ezért elnézést kérek képviselőtársaimtól, a közvetítés nézőitől, általában az érdiektől és az Érden kívüliektől. Kétségtelen, hogy meg kell tanulnom sokkal jobban tűrni azt az arcátlan személyeskedést és szemérmetlen hazudozást, amit bukott elődeink művelnek a közgyűléseken és egyes bizottsági üléseken. Sajnálom, hogy egy pillanatra nem uralkodtam kellőképpen magamon.”

T Mészárosék álfelháborodása azért is képmutató a dolog, mert ha a káromkodás, mások megalázása, vagy a szexista megjegyzések miatt kitiltanák a politikusokat a parlamentből, talán ha 2 fideszes képviselő maradna. Elsősorban nem ezért persze, hiszen emlékezzünk vissza, hogyan nyilatkozott Bács István korábbi alpolgármester, amikor kikérték az idei év elején a vagyonnyilatkozatát:

“A proktológusok más végbelében, a komcsik más zsebében turkálnak. Az ember egyikkel sem találkozik szívesen, de amíg dokira szükség van az egészséged megőrzéséhez, addig a komcsik arra kifejezetten károsak.”- ugye milyen elegáns megnyilvánulás volt?

De Bács képviselő úrnak amúgy is nagy tapasztalata van a csúnya szavak használatában, mert egy másik alkalommal, amikor elszakadt nála a cérna, igaz az még akkor volt, amikor ők voltak hatalmon, azt találta mondani:

“Az, hogy szerencsétlen, nyomorult, rohadt kis proli, ez milyen felháborító ugye? Ettől fekvehány az egész balliberális sajtó. Az, hogy bajszos szar, meg hogy geci az teljesen rendben van, ugye kedves képviselő asszony?” - kérdezte, tavaly év elején a közgyűlésben mint egy toporzékoló óvodás. De megemlékezhetünk arról is, mikor a baloldali képviselőket Észak-Koreába küldte volna el, és azt mondta róluk, idézzük: “takonyszerű képződmény.”. Erről valamiért nem írt a Magyar Nemzet, nem mondta be elcsukló hangon a Hír Tv. Ennek fényében, mi inkább nem turnéznánk az országos lakájmédiában, mert nagyon álszent, és nevetséges.

 A fotó illusztráció

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr6516187856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása