HOLNAP ONLINE LAKOSSÁGI FÓRUM A DÉLI KÖRVASÚTRÓL! Milyen vasútfejlesztés lesz Érden?
2020. szeptember 20. írta: Smitt Róbert Író

HOLNAP ONLINE LAKOSSÁGI FÓRUM A DÉLI KÖRVASÚTRÓL! Milyen vasútfejlesztés lesz Érden?

 sinpar.jpg

Izgalmas online lakossági fórum lesz holnap a Déli Körvasútról.

“A vasútban rejlő potenciál kiaknázásával enyhíteni kell a városra és agglomerációjára naponta rázúduló gépkocsiforgalom nyomását, versenyképes, komfortos közlekedési lehetőséget biztosítva ezzel az agglomerációban élő lakosok, azaz nekünk, érdiek számára. Ehhez meg kell találnunk a vasút 21. századi szerepét az elővárosi és városon belüli közlekedésben. 

Polgármesterként ez is feladatom, hiszen érdiek tízezreit érinti egy-egy pozitív fejlemény az ügyben.”-írta Csőzik László a Facebookon.

Csőzik kinevezését követően személyesen az elsők közt, még februárban tárgyalt Vitézy Dáviddal Érd és térsége közlekedési nehézségeiről és lehetőségeiről, így kifejezetten örül, hogy most az érdieknek is lesz lehetőségük megismerkedni az új fejlesztésekkel, megosztani a véleményüket az állami szakértőkkel és döntéshozókkal.

Az agglomerációs vasútfelújítás és fejlesztés a zászlóshajó-programja a Déli Körvasút, amelyről online lakossági fórumon tudhatnak meg többet az érdeklődők.

Az online lakossági fórum 2020. szeptember 21-én 17 órától lesz.

A fotó illusztráció

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj 

Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr216207946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása