HUSS, KITILTOTTÁK A KAMIONOKAT DIÓSDRÓL! Egy fontos probléma megoldva
2020. szeptember 30. írta: Smitt Róbert Író

HUSS, KITILTOTTÁK A KAMIONOKAT DIÓSDRÓL! Egy fontos probléma megoldva

diosd1.jpg

Kikerültek a kamionforgalmat Diósdról kitiltó táblák az M0-s és a Balatoni útra egyaránt, így a kamionok számára jól láthatóan előre jelezve van, hogy tranzitforgalom céljából nem mehet át a településen - írja Spéth Géza polgármester a Facebookon.

A közeljövőben több zaj-, sebesség- és forgalomcsillapító terv és intézkedés készül, ami Diósd kritikus helyein javít az ott élők életminőségén és a közlekedés biztonságán.

Az agglomeráció és egyben Diósd lakossága folyamatosan növekszik, mely új kihívás elé állítja a város vezetését.

Diósd közlekedési problémáival kapcsolatban várják mindenki véleményét, észrevételét, hozzászólását az előzetes felmérésekhez.

Fotó: Facebook/ Spéth Géza

ngyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj 

Érden oldalunkat Facebookon

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr5716222222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása