JÓ LESZ ÉRDEN IS ORVOSNAK LENNI: megduplázzák a fizetésüket, vagy csak vakítás lesz?
2020. szeptember 30. írta: Smitt Róbert Író

JÓ LESZ ÉRDEN IS ORVOSNAK LENNI: megduplázzák a fizetésüket, vagy csak vakítás lesz?

koronavirus-orvos-396302.jpg

Az Origo internetes lap információi szerint a kormány szerdán az orvosi kamara javaslatairól tárgyal; a testület a hálapénz büntetőjogi betiltását és jelentős orvosi béremelést javasol.

A lap szerdán azt írta, információik szerint a kormány hajlik a kamara javaslatainak elfogadására. Úgy tudják, a szerdai kormányülés elején Orbán Viktor miniszterelnök azt javasolta a kormánynak, hogy vegyék napirendre a kamara javaslatát.

Az orvosi béreket megduplázzák, sőt 120 százalékos béremelés jöhet - tették hozzá. A kamara a hálapénz elfogadását és egy bizonyos összeg felett a hálapénz fizetést is büntetőjogilag szankcionálná.

A kormány a szerdai ülésén erről is dönteni fog, előzetes vélemények alapján kész saját javaslatává tenni a kamara Btk-módosító szándékát.

Tegnapi hír, hogy novemberben 20 százalékkal emelik meg az ápolók, egészségügyi szakdolgozók fizetését. Akkor már csak az a kérdés, hogy miért nem duplázzák meg az ő fizetésüket is? Ők nem érdemlik meg? 

Ebből is látszik, mennyire ad hoc módon, átgondolatlanul döntenek.

A fotó illusztráció

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj 

Érden oldalunkat Facebookon

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr5316221978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása