KÉSZ A BATTHYÁNY ÚJ ÉPÜLETE ÉRDEN! Őszi szünetben már költözhetnek a diákok
2020. október 02. írta: Smitt Róbert Író

KÉSZ A BATTHYÁNY ÚJ ÉPÜLETE ÉRDEN! Őszi szünetben már költözhetnek a diákok

battyanylatvanyterv_201002.jpg

Befejeződött a Batthyány általános iskola új, tizenhat tantermes épületének kivitelezése, és elkészült az új birkózócsarnok is. Szeptember 30-án elindult a „0” és az „A” ütemet magában foglaló munkák átadás-átvételi eljárása.

Az új oktatási intézmény munkálatait több ütemben végzik el a Modern Városok Program keretében, hiszen az általános iskolai szárnyon kívül gimnázium, új birkózócsarnok, kültéri sportpályák is épülnek, a régi tornacsarnokot pedig felújítják.

Jelenleg a „0” és az „A” ütem munkálatait, azaz az új általános iskolai szárnyat és a birkózócsarnokot jelentette készre a kivitelező FEJÉR – B.Á.L. Zrt. A következő ütemben lebontják a régi forfa-iskolaépületet (persze csak miután átköltöztek az új épületbe a gyerekek), a helyén pedig gimnáziumi szárny épül. Mint arról már korábban is hírt adtunk, felújítják a már meglévő tornacsarnokot, és kiépítik a kültéri sportpályákat, kerti játszóeszközöket, és felhúznak egy zárt összekötő folyosót a tornacsarnok és a gimnáziumi szárny között.

A tervek szerint az általános iskolának és a gimnáziumnak közös bejárata, aulája, étkezője lesz.

Szeptember 30-án a „0” és az „A” ütemet magában foglaló munkák (az új általános iskolai szárny és az új birkózócsarnok) átadás-átvételi eljárása kezdődött meg. Mint Csőzik László polgármestertől megtudtuk, az új épületbe pár héten belül megérkeznek a bútorok. Ha minden jól megy, az őszi szünetben lebonyolíthatják a költözést is, és november 2-án már az új épületben kezdhetnek a diákok. 

(forrás: Érdi Újság)

 

Fotó: érdmost

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük! Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr5616224902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása