ELHITTED, A KORONAVÍRUS KEZELÉSÉHEZ VAN ELÉG ESZKÖZ? Lebukott a kormány
2020. október 06. írta: BoldogÉ

ELHITTED, A KORONAVÍRUS KEZELÉSÉHEZ VAN ELÉG ESZKÖZ? Lebukott a kormány

orvostechnikai-eszkozok.jpg

Elképesztő történetet tárt elénk Dr. Kunetz Zsombor egészségügyi szakértő.

Ma délután zárul az egészségügyi intézményeket irányító Állami Egészségügyi Ellátó Központ által, négy (!) napja kiírt pályázat, amellyel gyakorlatilag az állam maga ismeri el, hogy nemcsak elegendő humánerőforrás sem áll rendelkezésre, hanem orvostechnikai eszköz sem.

A szakértő a lényegesebb dokumentumokat kiposztolta az oldalára, miszerint gyakorlatilag egy intenzív osztály teljes felszerelésére kérnek úgy ajánlatot, hogy nem írják elő a rendelt mennyiséget, azt az ajánlattevőnek kell meghatároznia, hogy miből és mikor mennyit tud szállítani. Egészen elképesztő, most ezek szerint gyorsan és mindent megvennének.

Az ajánlattételi felhívás  ismertetője így kezdődik:

"A kialakult hiányhelyzetre tekintettel kérjük az egyes ajánlattevők adják meg a szállítási határidőt és a szállítási határidőhöz tartozó mennyiséget."

Vagyis az orvostechnikai eszközökből is komoly hiány van, ezek az eszközök pedig nem egyszer használatos fogyóeszközök, hanem tartós elemei a gyógyításnak, mint defibrillátor, EKG, Vércukormérő, sürgősségikocsi, ultrahang és a többi és a többi...

Önök szerint felkészült a kormány a járványkezelésre?

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük! 

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr1016229848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása