MAGYARORSZÁG NAGY NAPJA: Daráló Dóra újra akcióban, Viktor óriási mesét mondott
2020. október 09. írta: Smitt Róbert Író

MAGYARORSZÁG NAGY NAPJA: Daráló Dóra újra akcióban, Viktor óriási mesét mondott

orbanradioban-duro-konyvszakitosposztja.jpg

Nagy nap volt a mai: a Mi Hazánk kényszeres Daráló (eredeti nevén Dúró) Dórája, újabb könyvet semmisített meg. Ahogy látom, két-három naponta készülhetünk ilyen vagy hasonló megmozdulásokra tőle. Most éppen Bán Zsófia  Vagánybagoly és a harmadik Á című, avagy mindenki lehet más alcímű mesekönyvére esett a választása, mert szerinte a könyv homoszexuális propagandát tartalmaz.

“...a Nemzeti Kulturális Alap támogatta azt a mesekönyvet, amelyben az egyik szereplőnek anya és apa helyett két anyja van, míg a barna bőre miatt csúfolt gyerek azt mondja: "beverem a pofájukat". Olyan szerzőt támogatott a Fidesz-kormány 2019-ben az adófizetők pénzéből, aki a 2013-as ún. Pride-on megnyitó beszédet is mondott. Törvényjavaslatot nyújtok be, hogy ezek a könyvek eltűnjenek a boltok polcairól, és kérdőre vonom a minisztert, hogy ezt mégis miért támogatják. Addig is széttéptem a sajtótájékoztatómon.” -írta Dúró nagy büszkén a Facebookon. 

A képviselő asszony biztosan fog még találni olyan könyvet, amit megsemmisíthet, de remélem a következő előadáson lesz valami plusz elem is, esetleg egy bőrfejű zenekar altatót játszik a háttérben vagy Dúró Macskanőnek öltözve egy épület tetejéről csap le az alattomos könyvre, ilyenek. Bevonhatná a férjét, Novák Elődöt, ő lenne a nemzeti Zorro, szóval van ebben kraft, hogy úgy mondjam. És az a helyzet, hogy én kimondottan örülök Daráló Dóra tevékenységének, soha ilyen figyelem nem jutott egy mesekönyvnek sem, mint a Meseország Mindenkié címűnek, most pedig itt a következő, aminek megugranak az eladási példányszámai. Közben írók és kiadók könyörögnek Dórának, hogy ő könyveiket is darálja le, tépje szét vagy egye meg. Nem is értem, miért nincs még külön darálós műsora, mondjuk közvetlenül az operatív törzs tájékoztatója után. Vagy legalább a kormányinfók előtt, ahol megteremthetné az alaphangulatot. 

Orbán úgyis egyetért vele, legalábbis a múltkori interjújából az derül ki. Amit nem csinálhat a Fidesz (taktikai okokból) azt Dúró nyugodtan megteheti. 

És ha már a miniszterelnök, hát ő is képes meglepni még a sokat hallott, propagandán edződött lelkeknek is. Ő az agyamat darálta le, mikor azt találta mondani, hogy Németországban és Ausztriában nagyobb a korrupció, mint Magyarországon. Hát egyrészt ezen fogunk röhögni még száz évig Mészáros Lőrinccel együtt, másrészt meg, nem tudni melyik nemzeti mesekönyvben olvasta ezt a baromságot. Lehet, hogy neki írtak egy olyat, amiben a régi ismert meséket úgy írták át, hogy a végén az jöjjön ki, Orbán nem korrupt. Vagy ha igen, az Gyurcsány, Soros és a migránsok miatt van, vagy mert kikapott a Felcsút, és akkor lehet kicsit korruptnak lenni, érzékenyítés gyanánt, végül is, meseország mindenkié, még a kormányfőé is.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük! 

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr4116233646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása