Az érdi IRKA 6. születésnapi ünnepsége
2017. június 05. írta: Cseri Pál

Az érdi IRKA 6. születésnapi ünnepsége

erdiirodalomkedvelokklubjanakszulinapja-konystart-hu.jpg

Rendik Zsuzsa és Mód Lajosné 2007-ben alapították meg az Irodalomkedvelők klubját. A rövid idő alatt összekovácsolódott kis társaság az esteken felolvasásokat tartott saját, illetve más költők és írók műveiből.

Az idők folyamán a klub fórummá vált, ahol a résztvevők havonta egyszer átadhatják, kimondhatják, megoszthatják a gondolataikat, érzéseiket. Sőt, saját műveikkel is bátran előállhatnak.

A legtöbb fiatal manapság leckének, pusztán tanagyagnak tekinti az irodalmat, sokan soha nem ismerik meg azt az örömöt, amit az olvasás jelent. A tájékozódásnak, az ismeretszerzésnek ma más formái a jellemzőek -írja a szepesmk.hu.

A kör az irodalom, a könyvek, az olvasás iránti igényt szeretné fenntartani, újraéleszteni A tagok írnak és felolvasnak verseket, elbeszéléseket; könyveket ajánlanak egymásnak, irodalmi élményeiket megosztják, olykor a tágabb közönséggel is. Tevékenységükről az érdeklődök tájékozódhatnak a negyedévente megjelenő Érdi Irka című irodalmi folyóiratukból is.

2017-06-23-án 15:30 –tól klubnapot tartanak,, ahol lesz felolvasás, valamint irodalmi újságjuk olvasása. 18 órakor pedig sor kerül az IRKA 6. születésnapi ünnepségére, az őszi pályázat felhívása: Utak és utasok címmel.

 

Címlapfotó:konyvstart.hu

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr1112565373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása