Féláron utazhatunk vonattal a vizes vb-re
2017. július 03. írta: BoldogÉ

Féláron utazhatunk vonattal a vizes vb-re

mav-start_vizes_vb_mozdony_bemutato.jpg

A 17. FINA Világbajnokság versenyszámaira jegyet vásárló nézők vonattal féláron utazhatnak a rendező városokba szurkolni. A vasúttársaság továbbá segítséget nyújt az esemény megszervezéséhez nélkülözhetetlen 3500 önkéntes és az augusztusban induló Masters vb-re akkreditáltak utaztatásában is.

A vasúttársaság – kiemelt személyszállítási partnerként – a világbajnokságra jegyet vásárló nézők számára 50%-os kedvezményes utazást biztosít. A MÁV-START a nézőknek kedvező döntése mellett a vb szervezésében aktívan résztvevő 3500 önkéntes munkáját is igyekszik majd megkönnyíteni, hiszen fejenként 5 alkalommal oda-vissza, térítésmentesen biztosítja az utazást számukra a lakóhelyük és Budapest, illetve Balatonfüred között. A vasúttársaság a fővárosból ingyenes különvonatokat is indít az augusztusi Masters vb nyílt vízi úszás balatonfüredi versenyszámaira akkreditáltak számára.

A budapesti helyszíneken, azaz a Duna Arénában és a Margitszigeten belföldi és nemzetközi vonatjegyek vásárlására is lesz lehetőség, Balatonfüreden pedig a MÁV-START mobilpénztára várja az utazókat, ahol lebélyegeztethetik kedvezményes vasúti jegyüket és menetjegyeket is válthatnak. A szervezők munkáját segítő önkéntesek ingyenes vonatjegyet válthatnak a világbajnokság, valamint a Masters vb versenyhelyszíneire. A vb ez utóbbi, második felvonására a MÁV-START különvonatai szállítják majd az akkreditált versenyzőket – közel ezer sportolót – és a technikai személyzetet. E célból augusztus 10-én, 11-én és 12-én naponta két darab, egyenként hétkocsis szerelvényből álló vonatpárt állít forgalomba a vasútvállalat.”

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr1312637901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása