Megszűnnek az American Express bankkártyái
2017. július 13. írta: BoldogÉ

Megszűnnek az American Express bankkártyái

amex.png

A magyarországi kártyapiacon a Mastercard, a Visa és az Amex közül az első kettő a meghatározó szereplő. A vállalati  Amexet "saját kézben hagyja" az Amex, így a vállalati piaci szegmensben maradhatnak Magyarországon is az Amex kártyák.

A magyar pénzpiacon csak az OTP-nek volt lakossági Amex-kártyája, ezzel a lakossági piacról kivonul az Amex. Az erről szóló tájékozató levélben az OTP tudatta: az ügyfelek korábbi kártyái közül az American Express Blue-t MasterCard Bonusra, az American Express Goldot MasterCard BonusGoldra "váltják át".

Az OTP közölte: ha a tulajdonos kártyájához társkártya is kapcsolódik, annak cseréjéről a főkártya cseréjével egyidőben kell nyilatkoznia.  Azt a bank szintén lejáratkor, de legkésőbb 2018. január 31-ig automatikusan lecseréli. Az új kártya mellett az ügyfél még meglévő American Express hitelkártyája is legkésőbb 2018. január 31-ig működik.

Az OTP azt is közölte, hogy az új hitelkártya díjai, kamata változatlanok, az ügyfél hitelszámlája sem változik, az ahhoz kapcsolódó szolgáltatások megmaradnak. Az ügyfeleknek nincs teendője, a bank automatikusan elküldi számukra az új MasterCard Bonusz vagy Gold (privátbanki ügyfelek részére Visa Infinite) típusú hitelkártyájukat.

(haszon)

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr5512660785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása