Így kell ezt! Lassan véget ér a Fürdő utcai beruházás, így fórumra hívják az érintetteket
2017. december 02. írta: BoldogÉ

Így kell ezt! Lassan véget ér a Fürdő utcai beruházás, így fórumra hívják az érintetteket

furdoutca-erd_20170630_01.jpg

Azt írja Kopor képviselő, hogy mindenkit sok szeretettel invitál egy lakossági tájékoztatóra a Fürdő utcai és Alsóvölgyi úti beruházás kapcsán.

A „Modern városok” programban, Érd keleti városrészét érintő csapadékvíz-elvezetési munkálatok Fürdő utcai és Alsóvölgyi úti állapotáról, és a várható közlekedésszervezési tervekről tartanak fórumot a polgármester, a képviselő és a kivitelezésben érintett szervek és cégek képviselői.

A tájékoztató helye: Az Érdligeti Általános Iskola Diósdi úti épülete.

A tájékoztató ideje: 2017. december 05. kedd, 18 óra

Remek napirendet állítottak össze, már látjuk is előre miket mondhatnak majd:

  1. Hogyan illeszkednek a munkálatok az Érd egészét érintő városépítési programba (út- és járdaépítés, helyi közlekedés, városi komfortosság megteremtése)?

Vajon mi is lehet, az a városi komfortosság? Reméljük meg tudjuk, hogyan is fognak a szűk utcán a különböző járművek (pl egy szemetes autó) közlekedni.

  1. A tervezés és kivitelezés ütemezése, tájékoztató a hátráltató tényezőkről, hol tartanak a munkák, mikorra várható a teljes befejezés?

Azok a fránya hátráltató tényezők! Reméljük hozzák magukkal az előzetes felméréseket mondjuk a közmű kiváltások kapcsán.

  1. Közlekedésszervezés. Milyen tervek vannak a gyorshajtók megfékezésére, valamint az átmenő forgalom minimalizálására, megállási, parkolási tiltó táblák stb.?

- közös gondolkodás

- lakossági ötletek, javaslatok

Ha valaki ránéz a Fürdő utcára, komolyan gondolja, hogy a gyorshajtás lesz a legnagyobb probléma? Hogyan fognak a villanyoszlopoktól közlekedni? Vajon az ott lakóknak milyen ötleteik lehetnek még így befejezéshez közel.

  1. A programmal kapcsolatos kérdések és válaszok.

Itt nyilván elmondják, hogy minden szép és jó, csak így tovább, hajrá, hajrá!

Mi azt javasoljuk, menjenek el minél többen és kérjék számon őket!

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr8813411585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása