ÚJ HÁZIORVOS ÉRDLIGETEN! Hamarosan új doktornővel találkozhatnak
2019. február 26. írta: BoldogÉ

ÚJ HÁZIORVOS ÉRDLIGETEN! Hamarosan új doktornővel találkozhatnak

haziorvos.jpg

Az önkormányzat feladatai közé tartozik Érden is a háziorvosi szolgálat működtetése.

Időről időre változások történnek az ezt biztosító orvosok személyében, egy ilyen fog történni most Érdligeten. Erről döntenek mostani közgyűlésükön csütörtökön a képviselők.

A közgyűlés 2015-ben öt évre szóló feladat-ellátási szerződést kötött Dr. Suda Katalin doktornővel (egészen pontosan egy ő általa vezetett betéti társasággal) az érdi 18. számú háziorvosi körzet alapellátási feladatainak ellátására, .

A háziorvosi feladatokat e körzetben személyesen ellátó háziorvos dr. Suda Katalin bejelentette a hivatalnak, hogy idén február 4-én a praxisjogát dr. Kerkuska Ilona Zsuzsanna vállalkozó háziorvos részére értékesítette, aki a Kerkuska Medical Kft. ügyvezetője. A praxist átvenni kívánó orvos benyújtotta a tevékenység végzéséhez szükséges dokumentumokat, melyek a praxis működtetését lehetővé teszik, ezáltal a közgyűlés várhatóan jóváhagyja a váltást.

A 18. számú háziorvosi praxissal kapcsolatos feladatok ellátása változatlanul a Balatoni út 66. szám alatti rendelőben történne, ahol dr. Kerkuska Ilona Zsuzsanna 2019. május 1-jétől kezdené meg a praxis működtetését.

Öt éves időtartamra kötnek a doktornővel szerződést ezt követően.

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr1214655803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása