TALÁN JÖVŐRE BL-BEN INDULHAT AZ ÉRD. Most nem kaptunk szabadkártyát
2019. június 21. írta: BoldogÉ

TALÁN JÖVŐRE BL-BEN INDULHAT AZ ÉRD. Most nem kaptunk szabadkártyát

erd-vac-balhe-propeller-hu.jpg

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) végrehajtó bizottsága döntött a női Bajnokok Ligája 2019–2020-as kiírásánának mezőnyéről. Az Érd KC nem kapott szabadkártyát a legrangosabb kupasorozatban.

Eredetileg 16 bajnokcsapat regisztrált a BL új idényére, közülük négynek selejtezőt kell játszania a főtáblára jutásért. Nyolcan pályáztak szabadkártyára (köztük három magyar csapat, a Ferencváros, az EHF-kupa-győztes Siófok és az Érd), a végrehajtó bizottság nyolc szempontot figyelembe véve döntött arról, hogy az FTC, a román CSM Bucuresti és a Brest kapta meg az indulási jogot.

Ők selejtező nélkül egyből az október elején kezdődő csoportkörbe kerültek.

(Forrás: nso.hu)

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr6314905396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása