ÉRDEN A FIDESZ FOLYTATJA A TÖRVÉNYSÉRTÉST! Simót hiába faggatta az RTL Híradó
2019. október 09. írta: BoldogÉ

ÉRDEN A FIDESZ FOLYTATJA A TÖRVÉNYSÉRTÉST! Simót hiába faggatta az RTL Híradó

jogsertoplakatolas-rtlhirado.jpg

Amint arról beszámoltunk a Fővárosi Ítélőtábla elmeszelte az érdi Fidesz-KDNP-Összefogás csapatot, hogy törvénysértő módon kampányoltak.

RTL Híradó stábja ma Érden készített riportot erről, ahol megkérdezték a T.Mészáros csapatot is, hogy ezek után mi lesz. Simó Károly felháborítónak tartja a bíróság ítéletté és arra a kérdésre, hogy eltávolítják-e a plakátot, papagáj módon háromszor is csupán annyit ismételgetett:

“Mindent megtesznek, hogy megfeleljenek a határozatban foglaltaknak”

Eközben az ellenzéki aktivisták igyekeztek egyelőre finoman érvényt szerezni a bíróság ítéletének, fóliával takarták le az egyik óriás plakátot T.Mészáros Andrásról és feliratozták, hogy 

“Bíróság kimondta: EZ A PLAKÁT TÖRVÉNYSÉRTŐ”

Csőzik László Érd polgármesterjelöltje annyit mondott az RTL Híradójának kérdésére, ha T.Mészáros András komolyan veszi és betartja a törvényeket, akkor mától nem használja a jogsértő módon elsíbolt közvagyont és lecserélik a teljes arculatukat.

Közben az RTL megpróbálta megszólaltatni Macsotay Tibort az érdi polgárőrök vezetőjét, hogy miért dolgoztak törvénytelenül a fideszeseknek? Erre Macsotay annyit mondott a riporternek kamerán kívül, hogy csupán talált egy plakátot és vissza vitte.

Na, ja Tibor! Van aki ekkora marhaságot elhisz?

 

(via RTL Híradó)

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr1715214432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása