MA KAPTA MEG MEGBÍZÓLEVELÉT ÉRD ÚJ POLGÁRMESTERE! Csőzik László 70 ezer érdi ügyvédje lesz
2019. október 23. írta: BoldogÉ

MA KAPTA MEG MEGBÍZÓLEVELÉT ÉRD ÚJ POLGÁRMESTERE! Csőzik László 70 ezer érdi ügyvédje lesz

csozik-laszlo-egyedul01.jpg

Stílszerűen október 23-án, azaz ma vette át megbízólevelét Csőzik László, Érd legutóbb megválasztott polgármestere.

Csigi Zsolt, a Helyi Választási Bizottság elnöke adta át neki a dokumentumot, amelynek átvétele után az újdonsült városvezető arról beszélt, hogy reméli mindenkivel sikerül megértetni, hogy együtt kell tenni a városunkért.

Csőzik László köszöntőjében kitért a választási kampányra is természetesen:

– Összeállt mindenki, aki változást akart Érden, és a változás gondolatát sikerült keresztülvinni. A felelősség a mi vállunkon most óriási. Van néhány alapelv, amit az új városvezetés mindenképp érvényesíteni kíván: a szakszerűség, a hatékonyság, a tisztesség és az emberség. A mi munkánk ennek a négy alapelvnek a jegyében kell, hogy folyjék. Mától, hogy átveszem a megbízólevelemet, leadom az ügyvédi talárt, és mostantól kezdve 70 ezer érdi ember ügyvédje kívánok lenni – mondta Csőzik László.

Legfontosabb, hogy a kritikát ezek után saját magukon is érvényesítik természetesen, hogy amikor öt év múlva szembesítik őket az eltelt időszakkal, ne lehessen olyan dolgokat a fejükhöz vágni, mint a most leváltott garnitúrának.

Szeretné, ha Érdre ezután egy lényegesen békésebb korszak köszöntene és az ellentéteket félretéve a város polgárai közösen tegyenek a kitűzött célokért.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr1215255940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása