VÁLTOZÁSOK A HOLNAP HAJNALI ÉRDI JÁRATOKON! Ha akkor kell utaznod
2020. március 28. írta: BoldogÉ

VÁLTOZÁSOK A HOLNAP HAJNALI ÉRDI JÁRATOKON! Ha akkor kell utaznod

autobusz-volanbusz-hu.jpg

A Volánbusz, az óraátállítás idején érvényes menetrendi módosításokat közlt, amelyek egyes érdi járatokon lépnek érvénybe.

Március 29-én (vasárnap hajnalban), az óraátállítás idején változik az érdi éjszakai járatok indulása. A Kelenföldről 2:15-kor Érd felé közlekedő 720-as autóbusz a nyári időszámítás szerint 3:15-kor indul. Az Érdről 2:40-kor (nyári időszámítás szerint 3:40-kor) induló 735-ös autóbusz nem közlekedik, helyette az eljutást Érd, Bem tér felé az azonos időben, 3:40-kor induló 731-es autóbusz biztosítja. 

fotó: illusztráció

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr2315566466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása