TÖMEGKARAMBOL ÉRDNÉL: 4 autó ütközött, és egyéb problémák az M7-esen
2020. július 11. írta: Smitt Róbert Író

TÖMEGKARAMBOL ÉRDNÉL: 4 autó ütközött, és egyéb problémák az M7-esen

kekfeny.jpg

A 7-es főúton, Érd térségében, a 22-es km-nél négy személyautó ütközött össze, a fél útpályát lezárták. Sokan kerülnek a főúton a Balaton irányába, ezért a baleset környezetében jelentős a torlódás.

Ráadásul délelőtt sokan indultak el a Balaton felé, Tárnoknál nagy a dugó, a horvát határnál pedig türelmesnek kell lenni.

Az M7-es autópályán erős a forgalom a Balaton irányába. Az M1-M7 közös szakasza és Tárnok között araszolnak a járművek, a torlódásban kisebb koccanások lehetnek, amik tovább lassítják az előrejutást - közölte szombat reggel az utinform.hu.

A magyar-horvát határszakaszon, az M7-es autópályán a Letenye határátlépő előtt a kilépő oldalon az erős forgalom miatt az autósoknak 1-2 óra a várakozással kell számolniuk.

 

A fotó illusztrácioó

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr3915995016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása