T. MÉSZÁROS BELEZAVARODOTT A GYŰLÖLKÖDÉSBE: Már azt sem tudja, ki kivel van
2020. július 26. írta: Smitt Róbert Író

T. MÉSZÁROS BELEZAVARODOTT A GYŰLÖLKÖDÉSBE: Már azt sem tudja, ki kivel van

tmeszand.jpg

Most, hogy ledarálták az Indexet T. Mészáros András őrült posztban osztja az észt, és hangoztatja, hogy a média még mindig a baloldaliak és libernyákok kezében van.

“A nemzeti irányultságú és a baloldali média aránya egyre romló mértékben nyomorítja a tájékozódás lehetőségét. Kétszer annyi nemzetellenes média termék éri el a magyar polgárokat, mint magyar nemzetünkért megszólaló. Ráadás, hogy a baloldaliak még folyamatosan hazudnak is.” -írja a bukott érdi polgármester, aki annyira belelovallta magát az egészbe, hogy elfelejtette, hogy a Hír Tv-t és Magyar Nemzetet sikerült úgymond visszavennie a fideszes álnemzetieknek.

tmeszi_adatok.jpg

Ráadásul Echo Tv sincs már, és a Magyar Idők is eltűnt a piacról. Ráadásul azt sem tudta, hogy Lánchíd Rádió megszűnt és helyette Karc FM van, de az egyik kommentelő helyre rakta a zavart a fejében. T. Mészáros szerint a baloldal akkor is 70/ 30 irányban uralja le a médiát. Mondjuk, ha csak a megyei napilapokat tesszük hozzá, már kiegyenlített a mezőny, de az ex-polgármester elfeledkezik még a vasarnap.hu-ról, a Hitelről, de ami a legmulatságosabb az M1, M2-ről a Duna TV-ről a Kossuth Rádióról, és még írhatnánk egy csomó médiaterméket. És akkor még azt írja, hogy a baloldaliak hazudnak, tényleg?

Egyre jobban aggódunk T. Mészáros elmeállapota miatt.

A fotó illusztráció

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr7716078436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása