150 EZRES GYORSSEGÉLY A MUNKANÉLKÜLI KOMMUNIKÁCIÓS SZAKEMBEREKNEK!
2020. augusztus 12. írta: Smitt Róbert Író

150 EZRES GYORSSEGÉLY A MUNKANÉLKÜLI KOMMUNIKÁCIÓS SZAKEMBEREKNEK!

kommszakember.jpg

A programot a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége (MAKSZ) gondozza. Egy, az iparágra szakosodott álláskereső oldalt is létrehoztak.

A koronavírus-járvány miatt állás nélkül maradt vagy nehéz helyzetbe került kommunikációs szakemberek támogatásáról döntött a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége (MAKSZ).

A MAKSZ segélyalapjában eddig 14 millió forint gyűlt össze a Magyar Telekom segítségével.

Ez azt jelenti, hogy fejenként 150 ezer forintos támogatáshoz juthatnak azok a kommunikációs szakemberek, akik március közepe után igazoltan munka és jövedelem nélkül maradtak.

Az augusztustól elérhető segélyről és a pályázás feltételeiről részletes információ a MAKSZ honlapján található, ahogy a jelentkezéshez szükséges pályázati űrlapot is onnan lehet letölteni-írja a Hvg.

A Mentőöv nevű program keretében egy kifejezetten az iparágra specializálódott, online állásközvetítő platformot is létrehozott a szövetség. Az oldalon közel 160 különböző iparági pozícióra lehet költségmentesen állásajánlatot és szakmai önéletrajzot feltölteni.

 

A fotó illusztráció

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr4616133358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása