A WIZZ AIR REPÜLŐJEGYEIT ÍGY ÉRINTI A KORLÁTOZÁS: erre számíthatsz, ha utazol
2020. augusztus 30. írta: BoldogÉ

A WIZZ AIR REPÜLŐJEGYEIT ÍGY ÉRINTI A KORLÁTOZÁS: erre számíthatsz, ha utazol

wizzair-repulo.jpg

A Wizz Air már vizsgálja a kormány által bejelentett utazási korlátozások lehetséges következményeit a légitársaság üzemeltetésére és amennyiben szükséges módosítják a menetrendet - közölte a légitársaság még az este folyamán az MTI-vel.  

Az esetleges menetrend változásokról az érintett utasok a foglalásánál használt e-mail címükre automatikus tájékoztatást kapnak. Azoknak az utasoknak, akik utazási irodán keresztül foglaltak jegyet a Wizz Air járataira - ideértve az online utazási platformokat is - kapcsolatba kell lépniük azzal a céggel, amelytől jegyet vásárolták.     

Kiemelték közleményükben, azok az utasok, akik az utazási korlátozások miatt nem tudnak repülni, miközben járatuk a menetrend szerint üzemel, törölhetik jegyüket és visszatérítést igényelhetnek törlési díj fejében.     A közlemény szerint amennyiben törölnek egy járatot, akkor a Wizz Air számlatulajdonosok az eredeti viteldíj 120 százalékát visszaigényelhetik Wizz Air pontokban, vagy 100 százalékos visszatérítést igényelhetnek a fizetés eredeti módja szerint, vagy ingyenes átfoglalási lehetőséget is választhatnak.     

A lehetséges változtatásokra azért van szükség, mert a koronavírus-járvány terjedésének megakadályozása érdekében a magyar kormány bejelentette, hogy szeptember 1-jétől lezárja Magyarország határait. A nem magyar állampolgárok nem léphetnek be az országba, míg a külföldről hazatérő magyar állampolgároknak két hétig vagy két negatív koronavírus teszt bemutatásáig házi karanténba kell vonulniuk. Ezek a szabályozások egy hónapig lesznek érvényben.     

A légitársaság felhívta az utasok figyelmét, hogy tájékozódjanak a rájuk vonatkozó utazási korlátozásokról, arról, hogy beléphetnek-e az adott országba. Emellett arra is rámutattak, hogy az egyes országokba történő belépési szabályok megváltozhatnak a jegy megvásárlása és az utazás dátuma között, amelynek kockázatát az utasoknak kell viselniük. (via MTI)

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr6516182420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása