Elüldözzük a fiatalokat Érdről?
2017. június 27. írta: BoldogÉ

Elüldözzük a fiatalokat Érdről?

szorakozohely-player-hu.jpg

Vitaindítónak szánjuk olvasónk levelét, aki egy Érden élő televíziós műsorvezető. Fontos ez annak fényében, hogy bevallottan nincs a városnak kulturális koncepciója a jövőre nézve.

Jöjjön a levél!

Elnézést kérek az idősebb korosztálytól az erős megfogalmazásért, de kiakasztó, hogy bizonyos emberek, lakók, önző módon csak a saját nyugalmukra gondolnak és nincsenek tekintettel egy város kulturális hagyatékaira, amelyeknek a zene és a fiatalok is szerves részei.

Ugyanis, ha minden fiatalt elüldöznek ebből az amúgy nagyon szép helyen lévő városból, annak tragikus következményei lesznek.

Érden szerencsére sok remek zenekar működik akik igényes szórakozást tudnak nyújtani fiataloknak, idősebbeknek egyaránt. De most a lehetőséget is elvették tőlük, hogy kibontakozzanak, azzal, hogy a Borgödörben is megszűnt az élő zene.

Most, hogy maradtak az igénytelen "tucc-tucc" és mulatós zenés késdobálók, így az értelmesebb rétegnek, akik nem verekedni járnak a szórakozóhylekre, marad Budapest vagy a házibulik, amiért még jobban őrjönghetnek a lakók.

Ha nem építjük a közösséget kulturálisan, hanem elzavarjuk a fiatalokat Budapestre, akkor nem nevezhetjük Érdet igazi városnak.

A megoldás ez ügyben csak az, ha biztosítanak egy olyan helyet ,ahol hétvégeken mehet a hangoskodás, szórakozás, ami minimum hajnali 3-ig tarthat. Hajrá Blues Tanya!

címlapfotó: player.hu

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr8112623371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása