Új megoldást az érdi tömegközlekedésben!
2017. július 11. írta: BoldogÉ

Új megoldást az érdi tömegközlekedésben!

bufekocsi-hutesauto-blog-hu.jpg

Nagy a meleg a helyi buszokon, biztosan így próbálják leszoktatni a érdi polgárokat , menjenek inkább gyalog vagy kerékpárral. Gondolja a városvezetés, nem baj, de a miheztartás végett legyen csak szauna.

Mégiscsak fölösleges költeni holmi “úri huncutságra”.

Helyben még nem volt nagyon cinikus a mi polgármester, mint pl. Budapesten, ahol még addig a cinizmusig is elmerészkedett, hogy egy interjúban azt találta mondani egy kérdésre adott válaszában, hogy „légkondi és büfékocsi is legyen a 3-as metrón?”

És igen!

Ez a megoldás, büfékocsit a helyi tömegközlekedébe a leamortizálódott buszaink helyett!

Gondoljanak bele, a jó hideg sör, vagy a rizling hosszúlépés mindig sokat segít a kánikulában, plusz, ha még a hozzá nem értés miatt meg is fejelik a meleget utazás közben, el is felejtenénk az élmény miatt.

Amíg meg nem oldják ez a kis helyi minőségi problémát, mondjuk új, jól működő buszokkal, addig is bízzák ezt, a szórakoztató-ipari szakemberekre.

A feledhetetlen érzés garantált!

T.Mészáros úr, legyen büfékocsi! Még az sem lenne baj, ha csak azok közlekednének a vonalakon, amíg tisztességes buszokat tudnak forgalomba állítani!

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr8112657351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása