ÖN NE FELEJTSEN EL ADÓT FIZETNI ÉRDEN! Hivatali levelek az utolsó pillanatban
2019. március 13. írta: BoldogÉ

ÖN NE FELEJTSEN EL ADÓT FIZETNI ÉRDEN! Hivatali levelek az utolsó pillanatban

erd-mapinio-net.jpg

Ismét határidő közeleg, március 15-ig kell befizetni bizonyos adókat.

Többen reklamáltak nálunk az utóbbi napokban, hogy nem kaptak meg minden levelet illetve csekket, ami ehhez szükséges. Csak pár napja kezdték el “ömleszteni” a postások nyakába a befizetési csekkket is tartalmazó leveleket, hogy kézbesítsék az érdi lakosoknak.

Március 15-ig kell befizetni azokat, azaz minimális idő maradt arra, hogy ha valaki például csekken rendezné, mert úgy szokta meg. Ráadásul ugye 3 napot zárva lesz a posta is, vagyis ismét jóbarátként üdvözölhetjük majd a postai alkalmazottak le-, felmenőit, még hétfőn is.

Az érdi postai dolgozókat mennyire fogják szétszakítani és hányan nem fogják tudni majd befizetni időben? Esetleg majd a késedelmi kamatokat is nyomják majd kifelé napos késések miatt is?

A borítékokon legtöbb esetben néhány nappal ezelőtti dátum szerepel, ebből persze nem tudni mikor került a postára, a gépi dátumozó alapján arra lehet következtetni,hogy mikor került a kézbesítő szolgáltatóhoz.

Hol van mondjuk, a 8 nap értesítési határidő a küldőtől?

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr2014686442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása